Lastebil / Bussmekanikere/ Tekniker

Arbeidsgjevar

Trucknor Haugesund AS

Stad

Stord
Personalhuset Staffing Group AS - avd. Haugesund
Personalhuset Search & Selection er en av Nordens ledende rekrutteringsaktører med 30 kontorer. Vi tilbyr bistand med rekruttering av ledere, fagspesialiseter og medarbeidere. Våre dyktige rådgivere har solid erfaring og lokal forankring. Vi bistår med rekrutteringsoppdrag innen alle bransjer, både i privat og offentlig sektor. Vår visjon er å være avgjørende for våre kunders suksess. Personalhuset Search & Selection er endel av Personalhuset Staffing Group.
Trucknor Haugesund AS

Om kunden
Renault lastebil- og bussforhandler for Haugalandet og Sunnhordland. Vi er 35 ansatte og har en årlig omsetning på ca. 150 mill. Vi åpner sommeren 2017 opp et nytt verksted på Stord. Trucknor Haugesund AS inngår i Trucknor konsernet som eies av Strømberg Gruppen AS i Bergen. Trucknor eier Volvo og Renault lastebil- og buss forhandlerne i Sogn og Fjordane, Hordaland, Rogaland, Agder, Nordland, Troms og Finnmark. Strømberg gruppen driver også betydelig aktivitet innenfor eiendomsutvikling, produksjon og salg av lastebilpåbygg samt shipping. Konsernet har en forventet omsetning i 2016 på ca. 1,8 mrd. Vår ambisjon er gjennom dyktige medarbeidere å gjøre kunden til vinner i markedet. Våre verdier er Gjensidig tillit og respekt, Effektiv drift, Nytenkende og Imøtekommende.

Lastebil / Bussmekanikere/ Tekniker

Vil du være med å skape vinnere?

Arbeidsoppgaver
Service- og reparasjon av tunge kjøretøy, tilhengere og påbygg
Elektrisk feilsøking og feilretting
Montering av utstyr på nye kjøretøy
Tilrettelegge for førsteklasses kundeopplevelser

Ønskede kvalifikasjoner
Fagbrev tunge kjøretøy er en fordel, men relevant erfaring er viktigere
Erfaring fra arbeid på tunge kjøretøy og elektrisk feilsøking på kjøretøy
Sertifikat kl. CE/D
Positiv og arbeidsom
Du bør kjenne deg igjen i våre verdier, være positiv og proaktiv med kunden i fokus

Vi tilbyr
Vi tilbyr en utfordrende og selvstendig stilling med gode muligheter for faglig utvikling i et ekspansivt og solid konsern. Du får konkurransemessige betingelser med gode forsikrings- og pensjonsordninger og velferdsordninger som bla. innbefatter leiligheter i Spania og hytte på Hovden. For mer informasjon om stillingen kontakt Milly Hauge Kallevik i Personalhuset Search & Selection tlf. 481 39 012, eller daglig leder Ørjan Vik i Trucknor tlf. 922 14 551.

For å søke stillingen se www.personalhuset.no/ledigestillinger/Hordaland
Søkere vurderes løpende.
Publisert: 27.01.2017