annonse

Har hatt eit strålande shantyår

Veteranar
Veteranar: Storm Weather Shanty Choir har halde på i 18 år, og er meir populære enn nokosinne. Her framfor tusenvis av tilskodarar på Tall Ships Race i Stavanger i sommar. (Foto: Valery Vasilevskiy)

Storm Weather Shanty Choir spelt for fulle hus både i inn- og utland.

Magne Kydland

Koret fossar fram som aldri før i sitt attande år.

– I løpet av 2018 har me spelt for fulle hus i alle dei største byane i landet og vore på tolv dagars turne i Japan, og det merkast på nedlastingstala på digitale strøymetenester. I år vil dei passera tre millionar nedlastingar og streamingar på Spotify, Apple Music, iTunes og liknande. No gler sjantikoret seg stort til årets to siste konsertar. Bergen 19. desember er utselt, men det finst framleis litt billettar igjen til Arena, 21. desember, melder Storm Weather Shanty Choir i ei pressemelding.

Klikk for å sjå kommentarar ()

Her kan du fritt koma med synspunkt og informasjon. Me krev fullt navn. Då blir det meir interessant for andre å lesa det du skriv. Trakassering, truslar, hatske meldingar eller reklame er ikkje godteke på sunnhordland.no. Falske profiler blir utestengde. Ver sakleg og vis respekt når du kommenterer.

annonse

Vil du ha nyheitsbrev frå Sunnhordland?

* må fyllast ut