annonse

Skal spela mostringen Åsmund

Åsmund
Åsmund: Håkon Karoliussen blir med i stykket «I slike ein natt» som mostringen Åsmund. (Foto: Pressefoto / Henrik Mundal Andreassen)

Håkon Karoliussen igjen til Moster Amfi.

Magne Kydland

Det er gledeleg for oss å melde at Håkon Karoliussen kjem tilbake til oss til «I slik ei natt», denne gongen i rolla som mostringen Åsmund.

I 2017 gjorde han rolla Rane. Håkon Karoliussen ser fram til ein ny periode i Moster Amfi.

– Eg gler meg til spelet fordi det er eit utruleg givande og historisk viktig spel. Det har djupe røter i alle dei eldsjelene som i så mange år har laget ein tradisjon med mykje varme og fellesskap. Å bli innlemma i denne familien kjennest rett og slett som å komma heim, seier Karoliussen, som er frå Haugesund og utdanna ved Bergen Teaterskule.

Les også: «Heimebane»-stjerna returnerer til Moster Amfi

Han har jobba ved mellom anna Nordland Teater, Rogaland Teater, Trøndelag Teater, Riksteateret, Den Nationale Scene, og vore engasjert i fleire produksjonar med Scenekraft.

Ved Haugesund Teater var han sist å sjå som Tingeling i «Peter Pan», «Sånne som oss» og som Baloo i «Jungelboken».

I 2004 var han med i Bømlo Teater sin produksjon av «Les Misérables», og det var då han vart alvorleg forelska i Bømlo. Han er også aktuell som politimann i filmen «Tunellen», som har premiere til jul.

Sigurd Sele: – Gler meg stort til å stå på amfiscenen igjen

Klikk for å sjå kommentarar ()

Her kan du fritt koma med synspunkt og informasjon. Me krev fullt navn. Då blir det meir interessant for andre å lesa det du skriv. Trakassering, truslar, hatske meldingar eller reklame er ikkje godteke på sunnhordland.no. Falske profiler blir utestengde. Ver sakleg og vis respekt når du kommenterer.

annonse

Vil du ha nyheitsbrev frå Sunnhordland?

* må fyllast ut