annonse

«Det er ikke alle som har bil selv, eller kan/har lov å kjøre lenger»

Sjeldan syn
Sjeldan avgang: Ragnhild Stuve meiner bussane bør gå hyppigare frå Litlabø, slik at personar utan bil kan ta del i lokale tilstellingar. (Foto: Henrik Mundal Andreassen / illustrasjon)

  • Meiningar

Det gjelder busstilbudet vi har fra Litlabø-Leirvik om formiddagen, mellom 08.05-11.45 ingen buss. Nå kommer vi først til sentrum kl. 12.00.

Vi er mange som er oppi årene som har lyst å gå på aktiviteter som vi hadde før: Trim, møter/aktiviteter på Hagerupshuset, treff med gamle arbeidskolleger, turlaget sine turer i Skjepåsen/Landåsen osv. Dette er blitt vanskelig og slutt på for mange og forringer livskvaliteten til oss eldre.

Trodde det er bra for kommunen at vi holder oss i vigør og ikke trenger sykehjemsplass. Det er ikke alle som har bil selv eller kan/lov å kjøre lenger. Skyss, Hordaland fylkeskommune, Samferdselsdepartementet og Stord kommune er blitt kontaktet, men ingen respons. Derfor: Er det noen som kan hjelpe oss med vår BØNN og store DRØM: buss fra Litlabø som er på Leirvik klokka 10.00?

På vegne av oss alle håpefull,

Ragnhild Stuve

Klikk for å sjå kommentarar ()

Her kan du fritt koma med synspunkt og informasjon. Me krev fullt navn. Då blir det meir interessant for andre å lesa det du skriv. Trakassering, truslar, hatske meldingar eller reklame er ikkje godteke på sunnhordland.no. Falske profiler blir utestengde. Ver sakleg og vis respekt når du kommenterer.

annonse

Vil du ha nyheitsbrev frå Sunnhordland?

* må fyllast ut