annonse

Forlangar unnskyldning frå Listhaug og PU

Protesterer
Protesterer: «Vi forlanger en uforbeholden unnskylding fra justisminister Sylvi Listhaug og PU», skriver Frank Håvik. (Foto: Marius Knutsen)

  • Meiningar

Den hardt prøvde kristne småbarnsfamilien ble hentet ut med makt fra menighetslokalet til Nytt Liv Sunnhordland fredag morgen den 23. februar. Politiet hevder at de hadde bodd der nesten et år, og at bygget derfor var å regne som et bolighus. Torsdag måtte politiet til slutt innrømme at de hadde villedet folk. Sannheten var at familien hadde oppholdt seg i bygget i tre kortere perioder på til sammen fem måneder.

Hvilken konklusjon kan en trekke da? Da faller hele argumentet for at bygget er et bolighus. Da er det faktisk selv i politiets mening en kirke. Dermed har de brutt seg bevæpnet inn i en kirke og tatt ut familien med makt. Aksjonen skapte stor frykt hos familien og far er til dels alvorlig skadet, stikk i strid med politiets rosenrøde rapport etterpå. Mor har traumer og barna ble vettskremte.

Dette protesterer vi på kraftig, og vi forlanger en uforbeholden unnskylding fra justisminister Sylvi Listhaug og PU, overfor familien og menigheten Nytt Liv Sunnhordland.

Vi krever også at den skadde familien får prøvd saken sin på nytt.

Frank Gunnar Håvik

Klikk for å sjå kommentarar ()

Her kan du fritt koma med synspunkt og informasjon. Me krev fullt navn. Då blir det meir interessant for andre å lesa det du skriv. Trakassering, truslar, hatske meldingar eller reklame er ikkje godteke på sunnhordland.no. Falske profiler blir utestengde. Ver sakleg og vis respekt når du kommenterer.

annonse

Vil du ha nyheitsbrev frå Sunnhordland?

* må fyllast ut