annonse

Utbedring av Litlabøvegen uten Stordpakken

LITLABØVEGEN
LITLABØVEGEN: – Riktignok er det bare snakk om en del av strekningen som er tiltenkt utbedret i første omgang, men det er likevel en god begynnelse, skriv Linda Grundtvig i Stord Frp om den planlagde utbetringa av Litlabøvegen. Her frå ei trafikkulukke på strekninga. (Foto: MARIUS KNUTSEN)

  • Meiningar

Da jeg leste i lokalpressa om mulig utbedring av den farlige Litlabøvegen ble jeg veldig glad. En vei der mange har etterlyst bedre trafikksikkerhet for myke trafikanter, i form av gang og sykkelvei. Arbeidet med vann og avløp er alt i gang ved Vassenden og at man i den forbindelse også kan se muligheten for utbedring på en del av veien med nettopp en gang / sykkelvei er veldig bra!

Veiansvarlig Harald Oddvar Sæbø har på vegne av Stord kommune søkt om delfinansiering fra Hordaland kommune for realisering av prosjektet. Det er slike muligheter man må utnytte og finne løsninger på når en ikke alltid har alle midlene som skal til i kommunen eller fylkeskommunen. Her er det nok også muligheter for trafikksikringsmidler.

Stord Frp har alltid ment dette er veien å gå, i stedet for hele tiden å klamre seg til Stordpakken/bompenger for realisere veiprosjekter. Mange har ment at det ikke finnes muligheter utenom bompenger. Nå ser vi at dette ikke stemmer, og at det finnes andre muligheter!

Riktignok er det bare snakk om en del av strekningen som er tiltenkt utbedret i første omgang, men det er likevel en god begynnelse. Det ser jeg på som et godt tegn, så skal vi jobbe for at det også fra Vassenden og frem til Litlabø skole blir utbedret. Dette er også en uoversiktlig og farlig skolevei for mange barn. Å se mulighetene og ikke bare hindringer er en bra ting!

Linda Grundtvig,
leiar i Stord Frp

Klikk for å sjå kommentarar ()

Her kan du fritt koma med synspunkt og informasjon. Me krev fullt navn. Då blir det meir interessant for andre å lesa det du skriv. Trakassering, truslar, hatske meldingar eller reklame er ikkje godteke på sunnhordland.no. Falske profiler blir utestengde. Ver sakleg og vis respekt når du kommenterer.

annonse

Vil du ha nyheitsbrev frå Sunnhordland?

* må fyllast ut