annonse

Lukkehjul og allsong på kaien

: (Foto: )

Lysten på å prøva lukka, eller på å bruka songstemma eller testa løpsforma? Då er arenaen utfor Huglabutikken på Nordhuglo rette plassen kommande laurdag føremiddag. Der blir det kafe og lukkehjul i regi av bygdekvinnelaget og butikken, der går startskotet for motbakkeløpet Varden Opp i regi av Huglo IL. Frå Varde-toppen på 218 meter er det fantastisk utsyn over regionen. Festdagen på kaien blir avslutta med allsong, leia av trioen Rustne menn frå Uskedalen – som byr på alt anna enn rustne røyster eller tonar.

– Kle deg etter vêret og ta gjerne med ein campingstol, tipsar arrangørane.

Klikk for å sjå kommentarar ()

Her kan du fritt koma med synspunkt og informasjon. Me krev fullt navn. Då blir det meir interessant for andre å lesa det du skriv. Trakassering, truslar, hatske meldingar eller reklame er ikkje godteke på sunnhordland.no. Falske profiler blir utestengde. Ver sakleg og vis respekt når du kommenterer.

Dette er ei beta-side for Sunnhordland og Stordnytt si satsing på superlokale nyheiter. I denne feeden vil me visa fram kva som skjer i krikar og krokar i Stord og Fitjar. Me set pris på innspel til korleis du meiner sida bør fungera og sjå ut.

Send oss gjerne bilete eller tips om dei små tinga som skjer rundt i nærområdet ditt.