BETRE FASILITETAR: Lesarbrevskribenten etterlyser betre parkering og toalett på Heio. Foto: Steinar Hystad

Offentlige toaletter

Var en tur til Stord, for et par uker siden. Kjørte da opp til Heio for å se på, og prøve, Sherpatrappene der. De er jo et imponerende arbeid som er utført av disse personene.

Ellers var de fint vær og mellom 50 og 100 biler parkert på Heio denne dagen. Mange spreke fotgjengere gikk til fjells. Men, det som mangler, der oppe, på Heio, er toalett. Hvorfor har ikke Stord kommune fått orden på dette?

Heio er vel en av de største utfartsteder på Stord, når man vil ha en tur opp på de fine fjellplatåer? Stord kommune burde også bygge ut et parkeringsanlegg, på Heio, slik at man slipper å parkere bort mot myrkanter på kryss og tvers. Veien opp mot Heio bør også utbedres en del? Tar dere denne utfordringen? Så kan Stord, som for øvrig er vår lille kjekke by, komme på høyde med, hva Tysnes har klart å bygge ut, når man vil ha en fjelltur: Stor fin asfaltert parkeringsplass, flott ski- og turhytte, og fine løypetraseer. Velkommen etter. Vil nevne at de er dårlig med offentlige toaletter i Leirvik sentrum også.

Kåre Haugland

Les også
Ja til meir Heio-parkering – nei til brukarbetaling
Les også
Byggjearbeidet i gang på Stovegolvet
Les også
Slik skal politikarane skaffa kommunen inntekter frå fjellglade stordabuar