BILINTERESSE: – La ikke dette kjempepositive forslaget renne ut i sanden, skriv Monica Snyen Restad. Foto: Colourbox

Sladding med bil er sunt!

Ungdom/voksne og bilkjøring har i mange år blitt utpekt som en negativ ting, og mange et førerkort er blitt beslaglagt i årenes løp, med påfølgende bøter i alle prisklasser! Men det er med den største glede jeg leser at endelig skal en så viktig ting tas opp i kommunestyret, det er ikke en dag for tidlig!

Les også
Sladding med bil kan bli lov på Stord dersom kommunen gjer dette

Det er ikke alle som driver med fotball, håndball osv., disse idrettene får veldig stort støtte, på alle plan. Og for all del, det er kjempebra! Men for unge og voksne som har bil som lidenskap, så vanker det kun straff i form av førerkort beslag og bøter, og ikke minst utallige reportasjer i mediene om sladding, høy fart osv.

Jeg mener dette er virkelig på høy tid, og etterlengtet at det kan komme en egen plass til oss med denne interessen, men viktigst for de unge som er ferske på veien! For det er mye mer sikkerhet at de får en egnet plass, så blir det uansett under mer trygge rammer at de både kan bli mer erfaren hvordan en bil reagerer, alt etter underlag osv.

Les også
La bort saka etter sladding

Da blir det ganske fort mye mer erfarne sjåfører ute på veiene, enn at de må ta en sjanse som risikerer mye mer både for dem og andre på veiene. Det er på høy tid at dette endelig blir en positiv ting også her, for se på andre plasser i landet som de har store arenaer for ting som dette? Lidenskap for bil er sunt, det er den negative måten en blir håndtert på, og kriminalisering pga. mangel på egnet plass som har gjort dette til en negativ ting! La ikke dette kjempepositive forslaget renne ut i sanden. Stå på og få det i gang snarest mulig, for dette trengs!

Monica Snyen Restad