annonse

Går mot deltakarrekord

Ingvild Siglen Berger

Det ser ut til å gå mot deltakarrekord i løpsklassen under idrettsarrangementet «Langs Åkrafjorden», som går av stabelen 24. august. Det skriv arrangør IF Klypetussen i ei pressemelding.

Langs Åkrafjorden er hovudsatsinga til det vesle idrettslaget, som melder at til saman 650 deltakarar plar vera med på tur, sykling, gåing, konkurranseløp og mosjonsløp.

Tidlegare har mellom andre namn som Okubamichael Fissehatsion og Pernilla Eugenie Epland stått på startstreken i løpsklassen, men deltakinga har aldri vore spesielt stor, med 56 deltakarar på det meste.

– Men 32 påmelde i løpsklassen 11 dagar før løpet har arrangøren i IF Klypetussen aldri før vore oppe i med «Langs Åkrafjorden». Dette er kanskje ikkje veldig imponerande i seg sjølv, men rekord er rekord, melder Gisle Sellevold, leiar i hovudstyret.

Klikk for å sjå kommentarar ()

Her kan du fritt koma med synspunkt og informasjon. Me krev fullt navn. Då blir det meir interessant for andre å lesa det du skriv. Trakassering, truslar, hatske meldingar eller reklame er ikkje godteke på sunnhordland.no. Falske profiler blir utestengde. Ver sakleg og vis respekt når du kommenterer.

Dette er ei beta-side for Sunnhordland og Stordnytt si satsing på superlokale nyheiter. I denne feeden vil me visa fram kva som skjer i krikar og krokar i Stord og Fitjar. Me set pris på innspel til korleis du meiner sida bør fungera og sjå ut.

Send oss gjerne bilete eller tips om dei små tinga som skjer rundt i nærområdet ditt.